3e dartstornooi en 2e wisselbeker Ludwig Vandenhove groot succes!

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

3e dartstornooi en 2e wisselbeker Ludwig Vandenhove groot succes!

 

 

 

Deze 3e editie van het dartstornooi op zondag 21 november 2010, georganiseerd door de Haspengouwse dartsliga en de ‘Vrienden van de Burgemeester’, was andermaal een succes ondanks de talrijke andere activiteiten, die in Sint-Truiden plaatsvonden.

Deelnemers en organisatoren waren enthousiast over het evenement, dat volgend jaar zeker opnieuw een vervolg zal krijgen.

 

 

 

“Wij denken zelfs aan een extra prijzenpot in de vorm van een regelmatigheidscriterium, waarbij de deelnemers aan een 3-tal opeenvolgende tornooien moeten deelnemen.

 

 

 

 

 

U merkt het: wij blijven onze beleidskeuze ‘sport in de breedte’ waarmaken.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

 

 

Zie onder andere ook de teksten ‘1e dartstornooi beker Ludwig Vandenhove succes!’ van 17 juli 2008  en ‘Ludwig Vandenhove speelt darts!’ van 14 mei 2009 op deze website.