Bedankt!

‘Italiaans tafelen met de sp.a-kandidaten’ op zondag 1 juli 2012, in de gemeentelijke feestzaal van Aalst, Aalst-Dorp 25 was een groot succes.
Er waren om en bij de 500 aanwezigen.

“Bedankt aan alle aanwezigen en ook aan alle bestuurs(leden), nieuwe kandidaten en vrijwilligers, die zich weer belangeloos ingezet hebben voor de organisatie van deze activiteit”, aldus burgemeester Ludwig Vandenhove.
“Ik wil specifiek de mensen van de sp.a-Aalst bedanken onder leiding van hun voorzitter Guy Knapen.

 

 

 

“Het wordt vaak vergeten hoe politici en politieke partijen aan geld geraken om propaganda te voeren, bijvoorbeeld bij verkiezingen. En als sp.a moeten wij het zo doen: veel evenementen organiseren, die geld opbrengen en waarbij de mandatarissen zelf, maar vooral heel wat vrijwilligers, de handen uit de mouwen steken.

 

 

Het feit dat de talrijke sp.a-activiteiten, die we inrichten in de diverse onderafdelingen en via het overkoepelend bestuur van Sint-Truiden nog steeds heel wat volk op de been brengen, bevestigt dat we goed liggen bij de bevolking.
Dit sterkt ons voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2012, temeer omdat we een sterke ploeg hebben, die goed ingebed is in de Sint-Truidens bevolking.”, besluit Ludwig Vandenhove.

 

 

 

 

Zie de teksten "Italiaans tafelen met de sp.a-fractie" van 22 juni 2011 en “Italiaans tafelen” van 23 juni 2012 en van 30 juni 2012 op deze website.