Fototentoonstelling rond kunst en natuur in Nieuwenhoven

Op zondag 3 mei 2015 werd in het bezoekerscentrum in het provinciaal domein Nieuwenhoven, Hasseltsesteenweg z/n in Sint-Truiden een fototentoonstelling geopend met foto’s van de tentoonstelling ‘Biodiversiteit Nieuwenhoven 2014’.
De foto’s zijn genomen door leden van RENOVAT foto vzw.

“De fotografen van RENOVAT foto vzw zijn niet-professionelen, maar als je de kwaliteit van hun foto’s ziet, zou je zeggen van wel”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

“Als burgemeester van Sint-Truiden heb ik verschillende projecten samen met hen opgezet en ik wil dit nu verderzetten.
Het bezoekerscentrum en de cafetaria ’t Kelshof, Nieuwenhoven 1 in Sint-Truiden, zijn ideale locaties om zulke kleine kunsttentoonstellingen te organiseren.
Ik ben er zeker van dat we terug vertrokken zijn voor een lange samenwerking.
Bij de receptie werden al heel wat plannen gesmeed.”

Praktisch:
Zondag 3 mei 2015 tot en met zondag 16 augustus 2015 tijdens de openingsuren
Bezoekerscentrum en cafetaria ’t Kelshof van het domein Nieuwenhoven
Prijs: gratis
Contact: info@renovat.be

 

Zie onder andere Fotoclub Renovat exposeert 'kunstwerken' op Nieuwenhoven. www.hbvl.be, 03-05-2015. Fototentoonstelling, kunst en natuur. www.truineer.be, 05-05-2015. FOTOTENTOONSTELLING "BIODIVERSITEIT NIEUWENHOVEN 2014", www.uitinvlaanderen.beFototentoonstelling "Biodiversiteit Nieuwenhoven 2014", www.limburg.be.

Zie ook Provinciaal salon Verbond van Limburgse Fotokringen (VLF) vzw van 29-11-2014 en Bezoek Renovat aan het provinciehuis van 27-01-2014 op deze website.