november 2009

Videobril

In de media zijn enkele weken geleden berichten verschenen over een Belgische uitvinder, die een zonnebril met een minuscule camera te koop aanbiedt via het Internet. Verschillende politiekorpsen blijken ook geïnteresseerd te zijn in dit 'James Bond-gadget'.

Ingrid Lieten en Ludwig Vandenhove op bedrijfsbezoek bij Punch Powertrain

Vlaams vice-minister-president Ingrid Lieten, onder andere bevoegd voor Innovatie, en burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove hebben op maandag 23 november 2009 een werkbezoek gebracht aan het Sint-Truidens bedrijf Punch Powertrain, het voormalige Volvo Cars Sint-Truiden (VCST).

Uitbreiding opvangplaatsen asielcentrum Sint-Truiden?

“Als het van mij afhangt niet”, zegt burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove.

“Dat de federale regering eindelijk eens oplegt of verplicht dat alle Belgische steden hun verantwoordelijkheid opnemen op het vlak van de opvang van asielzoekers.”

Europese ontmoeting via de poëzie

1 december 2009 is een mijlpaal in de geschiedenis van de Europese Unie (EU).

Schandalig!

“Ik heb geen ander woord voor het gegeven dat landbouwer Willy Vangilbergen uit Gelinden (Sint-Truiden) elke keer de kans krijgt om te hervallen in het mishandelen en/of verwaarlozen van dieren.”, zegt burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

Diversiteitsprijs van de ‘Week van de Smaak’ voor de stad Sint-Truiden!

Van 12 tot 22 november 2009 vond in Brussel en Vlaanderen voor de 4e keer de ‘Week van de Smaak’ plaats.

Onbegrijpelijk!

Tijdens de gemeenteraad van maandag 16 november 2009 hebben CD&V en Open VLD het minderhedenbeleidsplan 2010 - 2013 afgekeurd.

Ludwig Vandenhove ontmoet journalist/verslaggever voor het Witte Huis!

Op donderdag 12 november 2009 heeft burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove in zijn functie als voorzitter van de commissie voor de Landsverdediging in de Kamer van Volksvertegenwoordigers een gesprek gehad met de heer Jonathan Decker, Washington Correspondent for Reuters Television.

Sinterklaas is weer in Sint-Truiden!

Sinterklaas is weer in Sint-Truiden.
Op zaterdag 14 november 2009 is hij officieel ingehaald in een organisatie van het Koninklijk Stedelijk Feestcomité.

Ludwig Vandenhove ontmoet parlementaire delegatie uit Bosnië-Herzegovina

Op donderdag 29 oktober 2009 had burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove in zijn functie als voorzitter van de commissie voor de Landsverdediging in de Kamer van Volksvertegenwoordigers een ontmoeting met een parlementaire delegatie van Bosnië-Herzegovina.

 

Officiële opening academiejaar Koninklijke School voor Onderofficieren (KSOO) op Grote Markt!

Op donderdag 19 november 2009 vond de ‘Erkenning van de Promoties 2009’/> of de officiële opening van het academiejaar van de KSOO plaats op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Lijst Burgemeester (sp.a - Groen!) wil voor 2010 een winterpremie!

"De gezinnen en personen, die het minder goed hebben, blijven voor ons prioritair, ook in Sint-Truiden.", zeggen gemeenteraadslid
Maria Lacroix/> en burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.
"Daarom zijn we Socialisten!"

Poire Tropicale!

Op initiatief van schepen van erfgoed Els Sneijers en burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove steekt Erfgoedcel Sint-Truiden tijdens de 'Week van de Smaak' in een intercultureel en fruitig jasje.

Pagina's