januari 2011

Sint-Truidense kinderraad bezoekt politiehuis

De Sint-Truidense kinderraad heeft op woensdagnamiddag 26 januari 2011 een bezoek gebracht aan het politiehuis van de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken.

Ludwig Vandenhove aanwezig op de nieuwjaarsontvangst van ‘The Himalayan Society Belgium’

Op zaterdag 22 januari 2011 heeft ‘The Himalayan Society Belgium’ haar inmiddels traditionele nieuwjaarsontvangst georganiseerd, die stilaan is uitgegroeid tot een echt cultuurfeest met muziek en dans uit Nepal.

Aankoop curlinginstallatie door het stadsbestuur van Sint-Truiden

Het stadsbestuur van Sint-Truiden heeft, op advies van de vrijwilligers van Senior Aktief, die dit gezien hadden tijdens de jaarlijkse uitstap naar zee in de maand mei, een curlinginstallatie gekocht.
Deze installatie werd officieel in gebruik genomen tijdens de opening van het seniorensportjaar op donderdag 20 januari 2011.

Werken Aquafin in Groot-Gelmen aangepast op vraag van sp.a-Sint-Truiden

Tijdens de informatievergadering, op woensdag 20 oktober 2010 georganiseerd door Aquafin, over de infrastructuurwerken in de deelgemeente Groot-Gelmen, werden er een aantal opmerkingen door de inwoners gemaakt.

Dré Mathijs maakt cartoons rond volkscafés!

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2009 heeft in Sint-Truiden, op initiatief van schepen van Erfgoed
Els Sneijers/> en burgemeester Ludwig Vandenhove, het weekend van de volkscafés plaatsgevonden.

Tags:

Strategische Preventie- en Veiligheidsplannen moeten blijven!

Dat is de boodschap van het Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de Steden (BFPVS), die werd gebracht door burgemeester Ludwig Vandenhove als voorzitter, samen met een aantal collega-burgemeesters uit Brussel, Wallonië en Vlaanderen op een persconferentie op woensdag 19 januari 2011 in de Gotische zaal van het stadhuis te Brussel.

Veel volk op de sp.a-nieuwjaarsreceptie!

“Het is een enorm ‘hart onder de riem’ in de huidige moeilijke politieke omstandigheden in Sint-Truiden dat er zoveel volk aanwezig was op de nieuwjaarsreceptie van sp.a-Sint-Truiden in zaal ‘De Drie Gezusters’ in Brustem op zondagvoormiddag 16 januari 2011.”/>, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Sp.a Sint-Truiden blijft zich verzetten tegen uitbreidingsplannen firma Vanlangenaker Fruit

Sp.a Sint-Truiden blijft zich consequent opstellen tegen de uitbreidingsplannen van de firma Vanlangenaker Fruit in de deelgemeente Gorsem.

"Ik kan het niet beter zeggen!"

Normaal plaats ik op mijn website geen verwijzingen naar publicaties van andere politieke partijen, maar voor één keer wil ik een uitzondering maken.

Haspengouwse Jaarmarktprijskamp Belgisch Witblauw Ras kan in Sint-Truiden blijven doorgaan!

Op zondag 9 januari 2011 ging voor de 36e maal op de veemarktsite aan de Speelhoflaan de Haspengouwse Jaarmarktprijskamp van het Belgisch Witblauw Ras door.

Voorstelling huwelijksgeschenken voor 2011!

Op zaterdag 8 januari 2011 om 11.00 uur werd in de abdijsite van Sint-Truiden het eerste huwelijk van 2011 voltrokken tussen Eva Gerrits en Bart Vanhove.

Sint-Truiden is geen cowboystad!

“Veiligheid is voor mij op de eerste plaats een zaak van de overheid.
De privé-sector kan in mijn visie enkel aanvullend werken.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Nieuwjaarsborrel weer groot succes!

De nieuwjaarsborrel op zondag 9 januari 2011 was weer een groot succes.
Om en bij de 2.000 Truienaren zakten naar de Grote Markt van Sint-Truiden af.

Pagina's