april 2011

‘Between Cage and Humanity’

De tentoonstelling onder de titel ‘Between Cage and Humanity’ rond dierenleed en dierenwelzijn is op paaszaterdag 23 april 2011 op 5 locaties in Sint-Truiden begonnen.

Runkelen verdient een dorpsplein!

“Tijdens de voorstelling van ‘Runkelen, vroeger en nu’ op zaterdagavond 9 april 2011 ben ik door heel wat mensen aangesproken over de aanleg van een ‘dorpspleintje’ in Runkelen.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.
Zie de tekst ‘Runkelen, vroeger en nu’ van 13 april 2011op deze website.

Ik ben een slechte Vlaming

‘Ik ben een slechte Vlaming’ is de nieuwe actie van Animo, de jongerenbeweging van de sp.a.

Zo hoort u het weer eens van een ander!

“Ik ben ervan overtuigd dat de begroting 2011, die CD&V en Open VLD afgekeurd hebben, de enige mogelijke is in de huidige politieke situatie in Sint-Truiden.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Eerste gedichtenbundel Carina Shahi

De Truiense Carina Shahi heeft haar eerste dichtbundel voorgesteld onder de titel ‘Wat schuilt er in mijn hart’ tijdens het Nepalees nieuwjaarsfeest 2068 in de Keizerszaal in de abdij te Sint-Truiden, Diesterstraat 1.

Politiekrant april is klaar!

Viermaal per jaar valt de politiekrant bij de inwoners van de politiezone Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken in de bus.

Klacht tegen korpschef en burgemeester wegens pesten op het werk ook in hoger beroep ongegrond!

Op maandag 28 augustus 2007 werden hoofdcommissaris-korpschef Philip Pirard en Ludwig Vandenhove, voorzitter van de politiezone Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken en burgemeester van Sint-Truiden door een inspecteur van politie voor de arbeidsrechtbank gedagvaard wegens pesten op het werk.

Trefpuntenaar

Trefpuntenaar, het krantje van Trefpunt Sint-Truiden, is ondertussen aan haar 6e editie (maart-april 2011) toe.

Socialistische gepensioneerden vieren Paasfeest

De S-Plus afdeling Sint-Truiden vierde op vrijdag 15 april 2011 haar traditioneel Paasfeest in Volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46.

Cartoon: OCTOPUS in Sint-Truiden!

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Tags:

SPOTS april 2011 in de brievenbus!

Deze dagen valt SPOTS, het periodiek tijdschrift van sp.a Sint-Truiden, weer in de brievenbus.
Naast een aantal Vlaamse en Limburgse dossiers, wordt er vooral aandacht besteed aan Sint-Truidense politieke items.

Ludwig Vandenhove opent ‘Het Voelsprietenpad’ in kasteel Nieuwenhoven

Op zaterdag 16 april 2011 heeft burgemeester Ludwig Vandenhove officieel ‘Het Voelsprietenpad’ in kasteel Nieuwenhoven geopend.

 

CD&V en Open VLD bekennen weer maar eens kleur (maar welke?)

“Zij hebben dat al dikwijls gedaan”, zeggen schepen Johnny Vangrieken en burgemeester Ludwig Vandenhove, “maar nu nog maar eens ten opzichte van het verenigingsleven in het algemeen en de verenigingen op het kasteeldomein ‘Terbiest’ in het bijzonder.”

Pagina's