juni 2011

"Een duidelijke lijn en een stuk linkser!"

Dat zegt burgemeester Ludwig Vandenhove naar aanleiding van de aankondiging op maandag 27 juni 2011 dat sp.a-voorzitter Caroline Gennez zich geen kandidaat meer zal stellen voor een 2e periode van 4 jaar.

2e nieuwsbrief van fos Sint-Truiden in de bus!

De 2e nieuwsbrief van de Sint-Truidense afdeling van het Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking (fos)-socialistische solidariteit is in juni verschenen.

Het nieuwe televisiecontract voor het Belgisch voetbal: asociaal!

“Het onlangs afgesloten televisiecontract voor het Belgisch voetbal is zeer asociaal.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Euromeeting Ronde Tafel in Sint-Truiden

Tijdens het weekend vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2011 organiseerde de Ronde Tafel Sint-Truiden een Euromeeting met Duitse, Engelse, Nederlandse, Zweedse en Belgische gasten.
In 2006 had Sint-Truiden nog eens de eer om gaststad te zijn voor dit evenement.

Graveren van autoruiten en aanhangwagens voorkomt diefstal!

Op zaterdag 18 juni 2011 tussen 09.00 uur en 16.00 uur konden inwoners van de politiezone Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken gratis hun autoruiten en aanhangwagen laten graveren.

Vakantiebrochure 2011 stad Sint-Truiden klaar!

Net zoals de voorgaande jaren heeft de stad Sint-Truiden opnieuw een uitgebreid aanbod uitgewerkt om kinderen en jongeren op te vangen tijdens de grote vakantie 2011.

Fiesta Latina 2011: weer een groot succes!

Fiesta Latina is een project dat de stad Sint-Truiden sedert 2002 organiseert voor de leerlingen van het 4e leerjaar in het kader van de stedenband met Nueva Guinea in Nicaragua.

Cartoon: Waarom altijd dat vingertje...!?

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Tags:

Veiligheidsconvenant afgesloten tussen De Lijn en politie Sint-Truiden - Gingelom -Nieuwerkerken

De vervoersmaatschappij De Lijn, de stad Sint-Truiden en de politiezone Sint-Truiden - Gingelom -Nieuwerkerken hebben op vrijdag 17 juni 2011 een convenant ondertekend om het openbaar vervoer proper en veilig te blijven organiseren binnen de politiezone en om de samenwerking tussen de betrokken partners nog beter te organiseren.

Jongeren en ‘Louis Tobbacken’

“Indien we als sp.a opnieuw vooruit willen gaan, hebben we jongeren en ‘Louis Tobbacken’ nodig.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Het was weer druk!

Vorig weekend was het weer enorm druk met allerlei activiteiten in de stad Sint-Truiden.
In Sint-Truiden is nu éénmaal altijd iets te doen.

Italiaans tafelen met de sp.a-fractie

Op zondag 3 juli 2011 vindt in de gemeentelijke feestzaal van Aalst de jaarlijkse activiteit 'Italiaans tafelen met de sp.a-fractie' plaatst.

Lijst Burgemeester (sp.a - Groen!) heeft een oplossing voor de petanquers!

Er is een alternatief voor de overdekte petanquehal in het voormalige Belgacomgebouw.

Pagina's