september 2017

MINA wordt LINA

We hebben het provinciaal tijdschrift ‘Milieu en Natuur’ in een nieuw jasje gestoken”, zegt gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove.
“MINA wordt LINA."

Tags:

Meer Al Gore – ambassadeurs nodig

Afgelopen woensdag 27 september 2017 was er de avant-première van de nieuwe film van Al Gore 'An inconvenient sequel ' in Kinepolis, Via Media 1 in Hasselt. (1) (2)
Het was een organisatie van de stad Hasselt en de provincie Limburg.

 

Tags:

Postgraduaat Openbare Besturen

Op donderdag 28 september 2017 was er de kick-off van het Postgraduaat Openbare Besturen in PXL-Congress, Elfde-Liniestraat 23 in Hasselt.

Tags:

GRATIS

Maatregelen tegen de klimaatopwarming zijn niet GRATIS en niet POPULAIR.

 

Limburg boomt

De campagne ‘Limburg boomt’ loopt nog altijd door.

Op maandag 25 september  2017 is nieuwsbrief nummer 12 verschenen.
Dit is de voorlaatste nieuwsbrief van de campagne ‘Limburg boomt’, waarin er bijzondere aandacht is voor de beuk.
U vindt er tevens een weekendtip in.

Tags:

Draag de pin!

“Ik steun graag de campagne van 11.11.11”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

Geen ordinaire scheldpartij, wel duidelijk gezegd!

“Ik ben fier op wat de Socialisten gerealiseerd hebben en wat ze nog zullen realiseren, ook in Sint-Truiden”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

MOESTUINATELIER

Op dinsdag 26 september 2017 organiseerde het Provinciaal Natuurcentrum (PNC) een net overschrijdende nascholing voor het kleuter-, lager en secundair onderwijs met als thema MOESTUINATELIER ecologisch moestuinieren op school.

Tags:

'De Haltetuin' bij de KIDS

Op dinsdag 26 september 2017 werd 'de Haltetuin' bij de vzw KIDS in Hasselt (Borggravevijverstraat 9) officieel geopend.

Gedeputeerde van  Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove was aanwezig.

Tags:

De Huisdokter

“De formule van de huisdokter van de vzw Duurzaam Bouwen Limburg (DuBoLimburg) blijft werken”, zegt voorzitter en gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove.

Tags:

Noah zwaar toegetakeld door loslopende Amerikaanse buldog (1)

Een artikel uit de maandagkranten van 25 september 2017.

Waar gaat het over?
Noah, 9 jaar, wordt aangevallen door een loslopende hond (buldog) op een pleintje in Landen , waar hij aan het basketten is met zijn papa.

Ecologie en economie gaan hand in hand op het circuit van Zolder

De vzw Regionaal Landschap Lage Kempen (RLLK) organiseerde op dinsdag 19 september 2017 een inspiratiedag voor de overige partners uit Nederland en België van het project 2B Connect op het circuit van Zolder.

Tags:

Veldrit

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Pagina's