‘Rap op Stap’ nu ook in Sint-Truiden!

Op initiatief van sp.a-schepen van sociale zaken
Els Sneijers en burgemeester
Ludwig Vandenhove heeft ‘Rap op Stap’ zich nu ook in Sint-Truiden gevestigd in het ‘Huis van de Wereld’.

De officiële opening vond plaats op vrijdag 9 juli 2010.

Het project ‘Rap op Stap’ gaat uit van de vzw Horizont en biedt enerzijds een ruim aanbod aan betaalbare vrije tijdsbesteding voor personen en families, die het financieel moeilijk hebben en anderzijds tewerkstelling voor moeilijk plaatsbare werklozen.
Op die manier kunnen mensen met een laag inkomen voor zichzelf en/of hun gezin een daguitstap of vakantie boeken aan een betaalbare prijs. Bovendien wordt de stad Sint-Truiden als mogelijke toeristische locatie voor die doelgroep uit heel Vlaanderen aantrekkelijk gemaakt.

 

 

 

 

“Weer een stap dichter, die we zetten naar de steeds groter wordende groep, die het financieel moeilijk heeft, ook in Sint-Truiden en naar een globaal armoedeplan voor onze stad.”, aldus
Els Sneijers en
Ludwig Vandenhove.

 

 

De medewerker van ‘Rap op stap’ helpt je bij het maken van de juiste keuze, de reservatie, de kortingen, het openbaar vervoer, etc.
Je kan elke vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 16.00 uur terecht in het Huis van de Wereld, Kazernestraat 34, tel. 011-75 04 30.
Rap op Stap is op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar op het telefoonnummer 011-35 31 36 en op sttruiden@rapopstap.be.

 

 

 

 

 

Zie ook we website www.horizontvzw.be.

 

 

Zie onder andere ook de teksten ‘SPOTS november 2009 in de brievenbus!’ van 7 november 2009 en ‘5e feestmaal voor personen, die het minder goed hebben!’ van 7 april 2010 op deze website.