2e nummer ‘Rood-Nieuws’ is er!

Het 2e nummer van ‘Rood-Nieuws’, het tijdschrift van de sp.a-onderafdeling Sint-Truiden, is er.

 

Hieronder vindt u de bijdrage van burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

 

Beste lezers

 

 

 

Ik wil u in mijn persoonlijke naam het allerbeste toewensen voor 2010 voor uzelf, uw familie en allen, die u dierbaar zijn.

 

 

 

U hebt de 2e editie van ‘Rood-Nieuws’ in de hand.
Het is het beste bewijs dat de sp.a, ondanks de huidige moeilijke politieke omstandigheden waarin wij de stad Sint-Truiden moeten besturen, levendiger is dan ooit.

 

 

 

Ik wil dan ook van ganser harte proficiat zeggen aan de jonge ploeg, onder leiding van schepen
Els Sneijers, die inmiddels ook voorzitter van sp.a  Sint-Truiden is geworden.

 

 

 

Met de nodige verjonging en vernieuwing, de steun van de ervaren ploeg, die jaren bij de sp.a in Sint-Truiden de lijnen uitgetekend heeft en het verder besturen van de stad Sint-Truiden via betaalbare projecten op mensenmaat en dichtbij en tussen de burgers kunnen wij de toekomst positief en rooskleurig tegemoet zien.

 

 

 

En als u bedenkingen, suggesties, vragen, etc., heeft, van welke aard dan ook, aarzel niet om één van onze mandatarissen, bestuursleden en/of sympathisanten te contacteren.

 

Wij zijn er voor u!

 

 

 

Ludwig Vandenhove
burgemeester
federaal volksvertegenwoordiger
 

 

Voor het overige zijn er naast het voorwoord van Eddy Budé, voorzitter van de sp.a-onderafdeling Sint-Truiden, nog bijdragen van schepen
Els Sneijers (‘Verloochent CD&V zijn ACW-roots?’), van sp.a-bestuurslid en penningmeester van de stedelijke seniorenraad
Urbain Vandercasteelen (‘Dagboek van een senior met een hart voor zijn stad…’) en van Steven Duchateau, secretaris van de sp.a-onderafdeling Sint-Truiden en bestuurslid van Animo Haspengouw (‘Samen zijn we sterker’).

 

 

 

Wie een exemplaar van ‘Rood-Nieuws’ wenst, kan mailen naar burgemeester@sint-truiden.be

 

 

 

Zie ook de tekst ‘Nieuw tijdschrift: Rood-Nieuws’!’ op deze website.