30 jaar (actief) lid van Voetbalclub (VK) Grammenrode

Precies 30 jaar geleden tekende Ludwig Vandenhove zijn aansluitingskaart bij VK Grammenrode en zo bij de Limburgse Bedrijfssportbond (LBS).


Tijdens ‘Feesten met de burgemeester’ op zaterdag 17 september 2011 verrasten een aantal (oud)spelers Ludwig Vandenhove met een kleine huldiging.
Zie de cartoon ‘Bedankt!’ van 20 september 2011 op deze website.

“Ik zag wel dat ze iets van plan waren toen ik op het podium geroepen werd en toen een aantal (oud)spelers me daar vergezelden en Christian Lemache als nog actieve speler het woord nam.”, zegt Ludwig Vandenhove. “Maar ik had er helemaal niet aan gedacht dat ik zou gevierd worden voor dat 30-jarig lidmaatschap.”

“Echt actief ben ik al een tijdje niet meer, maar ik blijf de vereniging trouw, omdat ik er veel mooie jaren meegemaakt heb en er ook een aantal echte vrienden aan overgehouden heb. Ik kan trouwens op de hulp en steun van een aantal van hen blijven rekenen bij verkiezingscampagnes en bij het jaarlijkse ‘Feesten met de Burgemeester’.

Na mijn jeugd- en een aantal seniorenjaren bij Koninklijke Voetbalclub (KVK) Zepperen doorgebracht te hebben en 1 jaar bij Parochiale sportvereniging (PSV) Melveren (nu Voetbalclub Kortenbos-Melveren (VKM) Sint-Truiden) gevoetbald te hebben, ben ik begonnen bij VK Grammenrode.

Wat gaat de tijd toch snel!”, besluit Ludwig Vandenhove.

Zie onder andere de cartoon ‘Carnaval zal voor mij nooit meer zijn wat het geweest is!’ van 28 februari 2009 en de teksten ‘Vervlogen tijden!’ van 10 september 2010 en ‘Toen was ik al (uiterst) links!’ van 19 juli 2011 op deze website.