Ahmadiyyamoslimgemeenschap deelt weer cheques uit!

Op zaterdag 29 januari 2011 deelde de Ahmadiyyamoslimgemeenschap weer cheques uit.


Dit keer ging het om de opbrengst (1000,00 EUR) van de wandeling, die vorig jaar op zondag 7 november 2010 georganiseerd werd met vertrek op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Er werden door burgemeester
Ludwig Vandenhove/> 2 cheques van elk 500,00 EUR overhandigd aan enerzijds 11.11.11. in Sint-Truiden en anderzijds aan Humanity First ‘Gift of Sight’.
Humanity First is een door de Verenigde Naties erkende internationale hulporganisatie en met het project ‘Gift of Sight’ werkt deze organisatie samen met een volledig netwerk van hospitalen in de derde wereld voor behandelingen om het zicht te verbeteren.

“Ik vind dit een fantastisch gebaar waar heel wat andere verenigingen een voorbeeld kunnen aan nemen.”, zegt Ludwig Vandenhove.

“Hoewel de Ahmadiyyagemeenschap in Sint-Truiden in feite zelf behoort tot de groep van kansarmen, staan ze steeds de opbrengst van hun activiteiten af voor goede doelen.
Je moet het maar doen!”

Hierover is onder andere ook een item verschenen in Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad van 1 februari 2011 en in De Weekkrant van 2 februari 2011.