Cartoon: Een gelukkig 2010 voor iedereen!


Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij
Ludwig Vandenhove/> zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Een gelukkig 2010 voor iedereen!

“Een gelukkig 2010 voor u en allen, die u dierbaar zijn en dat al uw dromen en wensen mogen uitkomen.”, zegt burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

En ook al is het een cliché (maar ze dienen nu éénmaal om gebruikt te worden!), voor alles een goede gezondheid.

Wellicht zal ik heel wat burgers de komende dagen en weken tegenkomen, onder andere op de talrijke nieuwjaarsrecepties, en hebben we de kans om elkaar persoonlijk de beste wensen over te brengen en het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Misschien aanstaande zondag al op 3 januari 2010 tussen 17.00 uur en 19.00 uur tijdens de inmiddels traditionele nieuwjaarsborrel op de Grote Markt, een organisatie van het koninklijk stedelijk feestcomité en het stadsbestuur, samen met Horeca groot Sint-Truiden, Bakkersbond groot Sint-Truiden, Sint-Truidense beenhouwersvakvereniging en Impermo: Vloer- & Wandtegels ° Parket.

Het is één van de vele initiatieven, die ik in mijn inmiddels 15-jarige loopbaan als burgemeester (mee) genomen heb.”   


 

 

 

Tags: