Cartoon: Ludwig Vandenhove: machtigste Truienaar en meest populaire politicus!


Sinds januari 2005 kan u op deze website wekelijks een cartoon vinden die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij
Ludwig Vandenhove/> zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat elke week zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis van die week wat meer in het oog springt. 


De cartoons van 2005, 2006 en 2007 werden telkens tentoongesteld. In 2005 en 2006 werd er zelfs een cartoonboek gedrukt.
Wil je nog een exemplaar van het eerste cartoonboek ‘Een jaar Ludwig ludiek’ of van het tweede cartoonboek ‘Twee jaar Ludwig ludiek’ ontvangen, stuur dan een e-mail met je adres naar burgemeester@sint-truiden.be en je krijgt zo snel mogelijk een exemplaar toegestuurd (zolang de voorraad strekt).

Ludwig Vandenhove/>: machtigste Truienaar en meest populair politicus!


"Je moet zulke bevragingen relativeren, alleen al maar qua representativiteit, maar het doet toch altijd goed te winnen.”, aldus Ludwig Vandenhove. “Bovendien hecht de bevolking daar wel belang aan.”

"Sint-Truiden bedankt!”

, aldus Ludwig Vandenhove. “Het is het beste bewijs dat onze inspanningen, én qua dossiers, én qua aanwezigheidspolitiek beloond en geapprecieerd worden.”

Zie ook de website www.nieuwsblad.be/macht. Bij de elektronische enquête, die ‘Het Nieuwsblad’ de voorbije weken georganiseerd heeft,
blijkt burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove de machtigste Truienaar en de meest populaire politicus te zijn met 37,66% van de stemmen.

Tags: