Cartoon: WATER!?

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

WATER!?

“Wat zijn de gevolgen van de ingrepen op het domein ’t Speelhof in Sint-Truiden?
Krijgt huiscartoonist Dré Mathijs gelijk?”, vraagt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove zich af.

“Wij hopen van niet, maar zullen als sp.a de situatie op de voet volgen.”, zegt sp.a-fractieleider Filip Moers.

Hieronder  vindt u de perstekst over de tussenkomsten namens de sp.a-fractie door Gert Stas en Filip Moers tijdens  de gemeenteraad van maandag 27 mei 2013 (www.filipmoers.be).

Tussenkomst toegevoegd punt gemeenteraad mei 2013 ivm problemen waterhuishouding Speelhof

Op de gemeenteraad van 27 mei werd door de meerderheid een bijkomend agendapunt toegevoegd ter bekrachtiging van de aanstelling van AGT i.v.m. problematiek waterhuishouding Speelhof voor een bedrag van 40.000 euro.

Nog nooit werd er zoveel show verkocht bij het brengen van een agendapunt. Vooreerst werd het punt ingeleid door burgemeester Veerle Heeren, vervolgens kwam schepen Stippelmans aan het woord om een overzicht te geven van de gebeurtenissen en de genomen initiatieven om daarna nog een toelichting te krijgen van schepen Hilde Vautmans  over de milieuaspecten. Tenslotte nam schepen Stippelmans op zijn beurt nog eens over. Hieronder kunt u mijn integrale tussenkomst lezen die heb gegeven namens de sp.a-fractie.

Tussenkomst toegevoegd punt GR mei 2013 ivm problemen waterhuishouding Speelhof

Zie onder andere Wat gaat er gebeuren met het domein ’t Speelhof in Sint-Truiden? van 27 mei 2013 op deze website.