Deel de pro-Belgische boodschap van Bplus zo veel mogelijk!

De ‘crowdspeakingsite’ Thunderclap-operatie van de pro-Belgische vereniging Bplus loopt als een trein. De organisatie heeft in twee dagen al tegen het half miljoen contacten binnen, die ze zaterdag kan mobiliseren. Precies zoals N-VA lanceert Bplus dan om 9 uur een verkiezingsboodschap naar zoveel mogelijk internetadressen.

Bplus hoopt met zijn slogan “België is een troef voor Vlamingen, Walen en Brusselaars” tegen zaterdag 1 miljoen Belgen rechtstreeks te bereiken via hun computer. Bart De Wever wil zoveel mogelijk Vlamingen bereiken met zijn kiesslogan "Kiest u voor het PS-model of voor het N-VA-model?"

Gezien het succes van onze Thunderclap operatie moeten wij proberen nog meer supporters te krijgen! 1 miljoen "social reach" is realistisch, maar wij moeten nog veel meer mensen kunnen bereiken.

Daarom vraagt voorzitter van Bplus Ludwig Vandenhove om de Bplus-boodschap ‘België is een troef voor Vlamingen, Walen en Brusselaars’ zoveel mogelijk te delen via Facebook, Twitter of Tumblr en dit door via https://www.thunderclap.it/projects/11884-be-happy-stem-voor-belgi?locale=en je account te koppelen.

Met nog 3 dagen te gaan moeten we de kaap van 1 miljoen kunnen halen!
Alvast bedankt om hieraan massaal deel te willen nemen!

 

Zie ook Stem op 25 mei 2014 voor België van 19-05-2014 op deze website.