Dit zijn ze…

“Dit zijn de 35 kandidaten die voor de sp.a-overwinning gaan zorgen bij de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 14 oktober 2018 in Sint-Truiden”, zegt lijsttrekker Ludwig Vandenhove.

“Als sp.a hebben we een lijst samengesteld, waarop een echte afspiegeling van de bevolking terug te vinden is qua beroepen, leeftijden, buurten en wijken, dorpen, vrije tijdsbesteding, sporten, cultuur, (niet-)confessionele overtuigingen, geaardheid, etc. Bovendien koppelen we ervaring aan heel wat nieuwe kandidaten, die frisse ideeën kunnen aanbrengen voor onze stad.

Het zijn één voor één geëngageerde burgers, die in Sint-Truiden dag in dag uit leven, dus in die zin is het ook een burgerlijst. En wij hebben geen schrik van de naam sp.a, wij zijn fier op wat we gedaan hebben als sp.a en nog elke dag doen.
Burgerlijsten (of die zich zo noemen) zijn de zoveelste modegril ingegeven vanuit de angst om weggezet te worden in een maatschappij, waar mensen de politiek zeer negatief inschatten, ook al is het de basis van onze democratie.”

 

Zie www.facebook.com/search/top/?q=sp.a%20sint-truiden.

Zie ook Iedereen Sint-Truiden! van 11-08-2018 en Lijst sp.a Sint-Truiden goedgekeurd van 02-07-2018 op deze website.