Infoavond Samen Sterker in Sint-Truiden

Op woensdag 9 april 2014 om 20u organiseren sp.a Nieuwerkerken en sp.a Sint-Truiden een infoavond Samen Sterker in Volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden.

Gedeputeerde Ludwig Vandenhove doet de inleiding: “Het principe achter Samen Sterker is door goederen en diensten in groep aan te kopen, de scherpste prijs van het moment op de markt te bedingen. Zo krijgen consumenten en kwetsbare groepen zoals senioren, personen met een laag inkomen of eenoudergezinnen, meer financiële ademruimte. Op die manier wil Samen Sterker niet alleen prijzen helpen verlagen, maar ook armoede helpen bestrijden. Bovendien informeren we mensen over tegemoetkomingen of andere initiatieven waarop ze op hun dagelijkse uitgaven kunnen besparen.”

Dat sp.a volop kiest voor het idee van coöperaties vindt u ook terug in het partijprogramma dat u kan downloaden via http://www.s-p-a.be/socialewelvaart/.

Wilt u op de hoogte blijven van Samen Sterker in Limburg, dan kan u zich inschrijven op de nieuwsbrief via http://www.samensterker.be/limburg/over-ons/.

 

Zie ook Als sp.a blijven wij achter een Limburgse coöperatie staan van 13-02-2014 en  Kansarme gezinnen verdienen meer aandacht binnen duurzaam beleid van 11-09-2013 op deze website.