Ludwig Vandenhove presenteert ‘Studio TVL’!

TV-Limburg/> (TVL) nodigt tijdens het verlof telkens een andere Limburgse burgemeester uit om ‘Studio TVL’ mee te presenteren. De betrokken burgemeester mag ook een aantal praat- en/of muzikale gasten meebrengen uit haar/zijn gemeente of stad.


Op donderdag 14 augustus 2008 was de stad Sint-Truiden met burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove/> aan de beurt.Ludwig Vandenhove/> en mede-presentator Cynthia ReekmansAls gasten had
Ludwig Vandenhove/> de volgende personen uitgenodigd: Maryse Lenaerts en Greetje Swerts namens de vereniging 'Onder Ons' (van het
Regionaal Instituut voor Maatschappelijk Opbouwwerk - RIMO Limburg), Marco Lenaerts als muzikale gast, Jos De Clercq als winnaar van de bio-award als biologische landbouwer en Philip Zurinckx van het Sint-Truidense dierenasiel.

“Het waren allemaal gasten, die het beleid van de stad Sint-Truiden (mee) symboliseren”, aldus
Ludwig Vandenhove/>.
"Ook voor mij was het weer een ervaring bij: het mee presenteren van een programma voor televisie! Alles verliep in een ontspannende en plezante sfeer en alle gasten hebben goed hun plan getrokken.
De andere gasten zullen het mij zeker niet kwalijk nemen dat ik in het bijzonder Maryse Lenaerts vernoem. Nog maar eens het beste bewijs dat je mensen kansen moet geven om voor zichzelf te kunnen opkomen."