Sint-Truiden, stad waar altijd iets te beleven is!

Het stadsbestuur geeft al voor de vierde keer een evenementenkrant uit, samen met het Belang van Limburg.

Deze krant, waarin een heel aantal activiteiten staan, die tijdens de zomermaanden in onze stad plaatsvinden, werd huis-aan-huis bedeeld in Sint-Truiden en een aantal omliggende steden en gemeenten.

 

 

 

 

 

Als u nog geen exemplaar ontvangen hebt, kan u er nog altijd één aanvragen via een eenvoudig mailtje naar burgemeester@sint-truiden.be.

 

 

Hieronder vindt u het integrale voorwoord dat burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove schreef voor deze evenementenkrant.

 

 

Beste lezer

 

 

De zomer van 2008 staat voor de deur. Dat er in Sint-Truiden weer heel wat te beleven valt, willen wij u in deze evenementenkrant duidelijk maken met een overzicht van onze belangrijkste stadsevenementen.

 

 

Als u de pagina's doorbladert, vindt u ongetwijfeld uw gading. Er is voor ieder wat wils.

 

 

In deze krant vindt u niet alleen de grote activiteiten van de diverse stadsdiensten, maar ook de activiteiten van de privé-organisaties en de instanties, die met veel enthousiasme ieder jaar opnieuw voor zomers plezier en vertier zorgen, worden vermeld in de agenda op pagina 2 en 3.
In naam van het stadsbestuur wil ik deze personen en organisaties trouwens van harte bedanken voor hun inspanningen. Dankzij hun inzet en medewerking doet Sint-Truiden zijn naam van 'evenementenstad', 'een stad waar altijd iets te doen en/of te beleven valt' of 'Hart van Haspengouw' weer alle eer aan.

 

 

Wij hopen dat u van ons aanbod kan genieten en één of meerdere zomerse activiteiten komt beleven. Misschien ontmoeten we mekaar persoonlijk.

 

 

In naam van het Sint-Truidense stadsbestuur heet ik u alvast van harte welkom en dank ik alle medewerkende instanties en organisaties en de diverse sponsors.

 

 

Ludwig Vandenhove
burgemeester
federaal volksvertegenwoordiger