Stem Stas

“Ga zeker eens een kijkje nemen op de website www.stemstas.be van Gert Stas (3de kandidaat op sp.a/Lijst Burgemeester in Sint-Truiden).”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Hij heeft een zeer origineel filmpje gemaakt over het gebrek aan fuifruimte in Sint-Truiden.

 

 

Het filmpje is te zien op www.stemstas.be, op www.youtube.be en op www.nieuwsblad.be op vrijdag 5 oktober 2012.

Sp.a/Lijst Burgemeester wil betaalbare en realistische plannen voor het voormalig Belgacom-gebouw: een jeugdhuis en fuifruimte, een nieuwe stadsfeestzaal en overdekte petanqueterreinen in plaats van de luchtkastelen van het Autonoom Gemeentebedrijf Sint-Truiden (AGOST).
Wij zeggen dit al sedert de aankoop van het gebouw in 2004.
Als de andere politieke partijen ons gevolgd hadden, waren de plannen nu al lang gerealiseerd.
Zie onder andere de teksten “Het Autonoom Gemeentebedrijf Sint-Truiden (AGOST) blijft een financieel drama voor Sint-Truiden!” van 21 maart 2012, “De vragende partij - jeugdhuis” van 19 september 2012 en “AGOST: de financiële ondergang van Sint-Truiden!” van 5 oktober 2012 op deze website.

Gert Stas is voor mij één van de politici, die de komende jaren mee het beleid van de stad Sint-Truiden kan bepalen en een belangrijke rol kan spelen binnen de sp.a in onze stad. Hij coördineerde ook de opmaak van het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2012.
Ik geloof enorm in Gert.”

Zie onder andere ook de teksten ‘Sint-Truiden 2.0: Allemaal samen’ van 21 juli 2012 en “Sint-Truiden 2.0” van 10 september 2012 op deze website.