Tentoonstelling Marl in het politiehuis!

In het kader van de OPEN communicatie loopt er in het politiehuis, Sluisberg 1 te Sint-Truiden van 2 oktober 2010 tot en met eind mei 2011 de tentoonstelling ‘Dream Art van Marl’ van Leen Becks (Marl).

“Het zat wel heel diep binnenin verscholen, ik was er mij niet van bewust, maar wel wist ik, en voelde ik, dat als ik een beeld opnam in mijn hoofd, het voor mij vaak het begin was van een proces van verwerking, van het kleuren met emotie en het kruiden met interpretatie. Ik ben enorm blij met de lovende en warme woorden van de talrijke bezoekers. Zij vinden mijn werken erg toegankelijk en dromen erin weg. Het woord ‘dream art' is dan ook al meerdere malen gevallen.”, aldus de kunstenares.

“De lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken stelt regelmatig in het kader van de OPEN communicatie het politiehuis ter beschikking om tentoonstellingen te organiseren. Zo komt de bevolking er ook als ze geen problemen heeft en wordt het spontaan contact met de politiemensen versterkt.”, zegt Ludwig Vandenhove.

Zie ook de website www.marlartpainting.com en www.familiestamboomidandre.com.

Zie onder andere de cartoon ‘Kunst en Veiligheid!’ van 15 december 2007, de teksten ‘Tentoonstelling in het politiehuis!’ van 30 april 2008 en ‘Smurfen en politie? van 26 februari 2009 op deze website.