Welkom

Weer een affront voor schepencollege stad Sint-Truiden

“Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen Gwendolyn Rutten (Open Vld) heeft het college van burgemeester en schepenen van Sint-Truiden per brief nog maar eens tot de orde geroepen”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

De stad Sint-Truiden wordt onder (bijkomend) verscherpt toezicht geplaatst.

8 mei moet opnieuw een officiële feestdag worden

8 mei 1945: de dag van 'onze' overwinning tijdens de Tweede Wereldoorlog , V-dag, de dag waarop Nazi-Duitsland gecapituleerd heeft.

“De nederlaag van het fascisme, de overwinning van onze democratie”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

Tags:

Werken controledierenartsen voldoende onafhankelijk?

“In het hele proces om het dierenwelzijn te garanderen, spelen contractdierenartsen een cruciale rol”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.
“Zij staan in voor de regelmatige controle van het welzijn, de gezondheidstoestand, de verzorging en de huisvesting van de dieren, die opgevangen of gekweekt worden bij kwekers, handelaars en dierenasielen.

Dansnamiddag in volkshuis Curieus

De volgende dansnamiddag in volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden gaat door op zondag 19 mei 2024.

Iedereen is van harte welkom.
Toegang gratis”, zegt Ludwig Vandenhove.

Wie wenst nog een vensteraffiche?

“Een verkiezingscampagne betekent ‘Van alles’.
Aanwezigheidspolitiek, acties, kaartjes, folders, sociale media, eventuele huisbezoeken, etc. en affiches”, zegt kandidaat Ludwig Vandenhove (16de plaats/lijstduwer Vlaams Parlement VOORUIT Limburg op zondag 9 juni 2024).

Tags:

Tijd voor uw belastingbrief

“Wij staan als VOORUIT weer ter beschikking om mensen te helpen bij het invullen van hun belastingbrief en/of om hieromtrent vragen te beantwoorden”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger/gemeenschapssenator Ludwig Vandenhove.

Zoals al enkele jaren, doen wij hiervoor een beroep op de diensten van de Socialistische mutualiteit Solidaris en/of de Socialistische vakbond Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV).
Leve de Socialistische Gemeenschappelijke Actie (SGA).

Tags:

Sociaal dienstbetoon

Mensen helpen, is één van de redenen waarom ik in de politiek gegaan ben.

Als u vragen hebt rond een bepaald thema of met betrekking tot bepaalde dossiers, aarzel dan niet om mij te contacteren.
U krijgt steeds een eerlijk antwoord.

Ludwig Vandenhove
Kommanderijstaat 3, 3800 Sint-Truiden
Telefoon: 011/68 78 04 l GSM: 0475/44 68 72

Foto: Bob Van Mol, Vooruit