Mijn stad Sint-Truiden

Ludwig Vandenhove in PRIMEUR

Gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove staat in PRIMEUR Magazine Sint-Truiden (mei 2018, p. 3) in een interview met Kaoutar Oulichki, de nieuwe nationale voorzitter van de Jongsocialisten.

Natuurbeleid in Sint-Truiden: foei!

‘Veld met broedende leeuweriken gemaaid voor scoutskamp’ is de titel van een artikel in Het Belang van Limburg van donderdag 17 mei 2018.
Het gaat dan nog over de veldleeuwerik, de adoptiesoort van Sint-Truiden.

 

Ludwig Vandenhove komt naar u toe

De inwoners van Ordingen zijn welkom in Brustem op vrijdag 8 juni 2018 vanaf 17 uur.

 

Dans Plus Matinee met Freddy Davis

Volgende zondag 20 mei 2018 vanaf 14.00 uur gaat de volgende dansnamiddag van dit seizoen door in Volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden.

 

Daarom doe ik het!

"Sint-Truiden moet opnieuw ernstig bestuurd worden", zegt sp.a-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen Ludwig Vandenhove.

 

Dit zijn fietspaden in Sint-Truiden…

De inwoners van Terbiest en de omliggende straten zijn al jaren vragende partij voor voet- en fietspaden en het beperken en/of het verbieden van het zwaar vervoer.

 

Uitkopen

Luc Withofs van ’t Veilingshuis (Tongersesteenweg in Sint-Truiden) zou op de lijst van Open Vld staan bij de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018. (1)

 

Waar is de graffitikunst naartoe in Sint-Truiden?

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

 

Ludwig Vandenhove in Deze Week

Gedeputeerde Ludwig Vandenhove staat in Deze Week (W18; woensdag 2 mei 2018 tot en met dinsdag 8 mei 2018; edities Diest-Westhoek, Genk-Maasland, Hasselt, Kempen, Sint-Truiden-Tienen, Tongeren) met het artikel “Provinciedomein in de kijker: Nieuwenhoven”.

 

Basisschool ’t Vlindertje Velm: school in ’t GROEN

Op vrijdag 27 april 2018 vond in Velm (Sint-Truiden) in de Halingenstraat 49 de feestelijke opening plaats van de school in ‘t GROEN.

 

Pagina's

Abonneer op RSS - Mijn stad Sint-Truiden