Finalisten ‘Miss Fruit Belgium en Ambassadrice van de stad Sint-Truiden’ officieel ontvangen

Op zaterdag 7 april 2012 werden de finalisten van de ‘Miss Fruit Belgium en Ambassadrice van de stad Sint-Truiden’ editie 2012, samen met het organisatiecomité, officieel ontvangen door schepen Filip Moers en burgemeester Ludwig Vandenhove in de schepenzaal van het administratief centrum, Kazernestraat 13.


De nieuwe Miss Fruit Nele Haubrechts was, samen met eerste eredame en winnares van de Persprijs Marieke De Batselier, tweede eredame Jessica Goris, Miss Publiek Jasmine Vandervelpen en Miss Fotogeniek Yordanka Doneva, aanwezig.
Kim Delmot, die de Missitems Award kreeg en tot Miss Sympathie werd gekroond, was verontschuldigd.

“Ik ben ervan overtuigd dat Nele Haubrechts en de andere finalisten het komende jaar het imago van Sint-Truiden ver buiten onze stadsgrenzen gaan uitdragen.”, zegt Ludwig Vandenhove. “Ik zal ze bovendien het komende jaar nog vaak ontmoeten op vele activiteiten en evenementen van de stad Sint-Truiden.”

Zie onder andere ook de teksten ‘Miss Fruit Belgium & Ambassadrice Sint-Truiden’ van 30 maart 2012 en ‘3e maal Miss Fruit Belgium & Ambassadrice Sint-Truiden’ van 2 maart 2012 op deze website.


Zie ook de website www.missfruitbelgium.be.