'Riooljournalistiek'

"Een andere benaming heb ik niet voor de laag-bij-de-grondse manier, waarop burgemeester Veerle Heeren het probleem van het zinkgat in Brussel aangrijpt om via de media nog maar eens uit te halen naar ons beleid in Sint-Truiden van de voorbije 18 jaar", zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove. (1)
"Zij probeert hiermee de (te) grote openbare werken tijdens deze legislatuur te verantwoorden."

"Wij zijn wel degelijk planmatig te werk gegaan door stelselmatig de rioleringen te vernieuwen bij openbare werken", aldus Ludwig Vandenhove. "En de lijst van uitgevoerde openbare werken (vernieuwing of aanpassing van de riolering, heraanleg straten en pleinen, aanleg voet- en fietspaden) is vrij indrukwekkend. Officiële verslagen van onder andere colleges van burgemeester en schepenen en gemeenteraden liegen er niet om.
Telkens is dit gebeurd in overleg met de Limburgse intercommunale Infrax, die blijkbaar ook maar weinig goed kan doen in de ogen van de huidige burgemeester. Wellicht omdat ze haar telkens ongelijk geven in haar commentaar.

Neen dit is echt geen ernstige manier van aan politiek doen."

Hieronder vindt u het persbericht van de sp.a-fractie

 

(1) Kans op zinkgaten klein in Limburg. Het Belang van Limburg, 09-09-2017, p. 19.

Zie ook Neen, Sint-Truiden gaat niet ‘ontploffen’ van 20-11-2016 en Infrax relativeert gaslekken in Sint-Truiden van 10-11-2016 op deze website.

  

Foto: De Standaard