Cartoon: Tot de laatste snik!

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

“Ik heb alle kandidaten en militanten gevraagd om tot de laatste minuut door te gaan om de allerlaatste stemmen proberen binnen te halen.”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove, lijsttrekker sp.a/Lijst Burgemeester.

“Alle kandidaten zullen tot bij de sluiting van de stembureaus op zondag 14 oktober 2012 om 13 uur de kiezers proberen te overtuigen.

Ik heb een schitterende ploeg kandidaten, die één voor één gestreden hebben op hun domein en in hun omgeving voor elke stem en om ons programma te verdedigen.
Ik wil hen daarvoor nogmaals hartelijk bedanken.

Er zijn vriendschappen gesloten en heel wat kandidaten hebben hun horizont kunnen verruimen.

Hopelijk beloont de kiezer mijn fantastische ploeg met een goede uitslag.

Ik wil u niet onthouden wat Pritty Kaur (7de kandidaat) spontaan op facebook schrijft.
Laat het een spontane veruiterlijking zijn van wat in onze groep kandidaten leeft.

‘Wat gaan we vandaag schrijven? Hoeveel stress dat ik heb voor zondag?
Bwah neen, ik heb de verkiezingen al gewonnen... hoe? Ik heb in deze 3 jaar mijn ouders gewonnen, de vertrouwen van papa en mama, de vertrouwen van heel de Sikhgemeenschap, Nepalees, Ahmadiyya... de vertrouwen van de autochtonen gemeenschap...ik heb heel veel mensen leren kennen... een ervaring die niemand van mij kan afpakken... Daarom wil ik iedereen bedanken via deze weg en vergeet zondag niet te stemmen kleur de bolletje zeker rood op de sp.a lijst 7de plaats Pritty Kaur.’”

Zie www.prittykaur.be

Zie onder andere de tekst ‘De laatste loodjes’ van zaterdag 13 oktober 2012 op mijn website.