Goede beslissing, maar wat met Limburg?

“Het is een goede beslissing van Vlaams minister voor dierenwelzijn Ben Weyts om opleidingen voor personeelsleden van dierenasielen te organiseren om alzo de talrijke vrijwilligers professioneel te ondersteunen”, zeggen Els Robeyns, Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Wellen en Ludwig Vandenhove, gedeputeerde voor dierenwelzijn.
“Het kan onze dieren maar ten goede komen.”

Maar waarom valt Limburg uit de boot?”, vragen ze zich beiden af.

“Els Robeyns interpelleerde de minister hier gisteren over naar aanleiding van zijn beleidstoelichting.  Op het antwoord moet zij echter wachten tot volgende week.
In mijn tijd in het federaal parlement ging het er heel anders aan toe dan in het kleuterparlement in Vlaanderen”, aldus Ludwig Vandenhove.

Hieronder vindt u het persbericht.

 

Zie onder andere Opleiding voor personeel dierenasielen, maar niet in Limburg. Het Belang van Limburg, 19-11-2014, p. 24. Limburg valt uit de boot voor Vlaamse scholing van personeel dierenasielen. www.limburg-actueel.be, 19-11-2014.

Zie ook Beleidsverklaring provincieraad van 14-11-2014 en  Geld voor Limburgse dierenasielen van 15-09-2014 op deze website.