Natuur als troef voor welzijn provinciepersoneel onder de noemer Fit en Gezond

Na het succesvolle stakeholdersoverleg op dinsdag 21 november 2017 werkt de provincie Limburg samen met Regionale landschappen, Happy Aging en alle andere relevante partners en stakeholders verder aan het actieplan Limburg 3.0 Groen Gezond Gelinkt.

Rode draad doorheen het plan is hoe we de Limburgse natuur op een positieve manier inzetten voor onze gezondheid, zowel preventief, als curatief. De natuur ook een belangrijk instrument voor het welzijn van personeel”, aldus gedeputeerde van Personeel Ludwig Vandenhove.

“In de acties die we vanaf dit jaar organiseren in kader van Provincie Limburg Fit en Gezond, zal onze Limburgse natuur op vele manieren ingezet worden. Bovendien willen wij als provinciebestuur het voorbeeld geven voor gemeentebesturen en privé-bedrijven.

Op dinsdag 23 januari 2018 is gestart met een winterwandeling in Bokrijk, tussen de middag, onder begeleiding van enthousiaste gidsen van het Provinciaal Natuurcentrum (PNC).

 

Hieronder vindt u de perstekst.Zie ook Stakeholdersoverleg Limburg 3.0 - Groen Gezond Gelinkt van 23-11-2017 op deze website.

Tags: