4e editie gastronomisch banket kansarmen hotelschool Terbiest!

Op donderdag 2 april 2009 vond in de hotelschool Terbiest al de 4e editie plaats van het gastronomisch banket voor personen en/of gezinnen, die het minder goed hebben in Sint-Truiden.
Het gaat om een initiatief van burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove dat inmiddels stilaan een traditie is geworden.

Ik weet dat het misschien maar een druppel op een hete plaat is en dat de kansarmoede structureel moet aangepakt worden, maar toch vind ik dit soort activiteiten belangrijk.”, zegt Ludwig Vandenhove. “Ik laat dan ook geen enkele gelegenheid onbenut om dit soort initiatieven te nemen en/of te ondersteunen.”

 

 

Meer 60 personen genoten van een fijne en vooral smakelijke namiddag.

 

 

 

 

“Bedankt aan iedereen, die ervoor gezorgd heeft dat ook deze 4e uitgave weer goed is afgelopen: de hotelschool Terbiest en het oudercomité voor het bereiden en het financieren van de maaltijden, de school voor buitengewoon onderwijs De Regenboog voor het bezorgen van een aantal lekkernijen, die de aanwezigen nadien mee naar huis hebben kunnen nemen, de verenigde serviceclubs van Sint-Truiden voor de financiële ondersteuning en het transport van de betrokkenen van en naar Terbiest en de vereniging Sint-Vincentius voor het selecteren van de aanwezigen.
Op naar de 5e editie!.”, aldus Ludwig Vandenhove.

 

 

Zie onder andere de teksten ‘Tweede feestmaal voor sociaal zwakkeren in de hotelschool van Terbiest was een groot succes!’ en ‘Een globaal armoedeplan voor Sint-Truiden!’ op deze website.