Burgemeester Ludwig Vandenhove schenkt matchbal wedstrijd Brustem VV tegen KVK Beringen

Burgemeester
Ludwig Vandenhove/> schenkt per seizoen telkens één matchbal aan elke provinciale voetbalclub binnen Sint-Truiden en/of aangrenzende gemeenten/steden.
Zorgt hij er op die manier mee voor dat de Koninklijke Voetbalclub (KVK) Zepperen kampioen speelt in 2e provinciale afdeling A en zo opnieuw promoveert naar 1e provinciale?


Vorige zondag 17 april 2011 was Brustem Voetbalvereniging (VV) aan de beurt, die thuisspeelde tegen leider KVK Beringen.

“Blijkbaar was het een goede bal, want Brustem VV heeft de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 gewonnen, hetgeen ook goed is voor KVK Zepperen, dat op die manier opnieuw aan de leiding gekomen is.
Misschien dragen ‘mijn ballen’ wel bij tot de kampioenstitel van KVK Zepperen, want de matchbal, die ik geschonken heb aan KVK Zepperen (tijdens de 1ste wedstrijd eveneens tegen KVK Beringen) leverde ook een overwinning op. De matchbal, die ik schonk aan Herk Sport in de wedstrijd tegen Zepperen, bezorgde hen eveneens een overwinning.”, zegt Ludwig Vandenhove.
“Als oud-speler zou die kampioenstitel van KVK Zepperen mij uiteraard enorm veel plezier doen.”

Ter gelegenheid van de voetbalwedstrijd Brustem VV - KVK Beringen werden ook de provinciale juniores gehuldigd, want zij zijn erin geslaagd om kampioen te spelen.
“Een dikke proficiat aan de spelers, de trainer(s) en begeleider(s).”, zegt burgemeester Ludwig Vandenhove.

Zo kon ik, bij mijn bezoek aan Brustem VV, twee vliegen in één klap slaan.”, besluit Ludwig Vandenhove.