Cartoon: "Ja, er moet een nieuwe sporthal komen!"

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

“Ja, er moet een nieuwe sporthal komen.”,
dat zegt burgemeester
Ludwig Vandenhove.

 

 

 

De sp.a  bedeelt over gans Sint-Truiden een folder, waarin nog eens duidelijk met alle argumenten pro en contra wordt aangegeven dat zij voorstander zijn om een nieuwe sporthal te bouwen samen met een school in plaats van de huidige plannen van CD&V en Open VLD (via het Autonoom Gemeentebedrijf Sint-Truiden - AGOST) op de veemarkt.
De folder is opgesteld als nieuwjaarsbrief aan de bevolking.

 

 

Via www.sporthal.filipmoers.be kunnen alle Truienaren hun stem laten horen.

 

 

“In ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 8 oktober 2006 stond duidelijk dat er deze legislatuur nood was aan een nieuwe sporthal.”, aldus
Ludwig Vandenhove.

 

 

“Het is precies de sp.a, die ervoor gezorgd heeft dat de sportbeoefenaars en -clubs hun sport betaalbaar en goedkoop konden blijven uitoefenen door akkoorden te maken voor het huren van de sporthallen in het asielcentrum van Bevingen (Fedasil) en in de Jodenstraat. Zo is er ook veel belastingsgeld uitgespaard, want er moest niet onmiddellijk een nieuwe sporthal gebouwd worden.”

 

 

 

 

 

Nog maar eens een bewijs dat wij als sp.a de stad willen besturen via betaalbare, realistische projecten. Trouwens, zijn het niet precies CD&V en Open VLD, die altijd beweren dat er teveel geld naar sport gaat in Sint-Truiden?”.
Zie de tekst ‘Truienaar slachtoffer van politieke afrekening!’ van 3 en 9 april 2010 op deze website. 

 

 

Zie onder andere de teksten ‘SPOTS november 2011 in de brievenbus!’ van 2 november 2011 en ‘Sp.a wil realistische plannen voor een nieuwe sporthal!’ van 4 november 2011 op deze website.

Hierover is een artikel verschenen in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad van zaterdag 31 december 2011.

Tags: