De ene gouden bruiloft is de andere niet

Wekelijks heb ik als burgemeester één of meerdere gouden, briljanten of platina bruiloften, de viering van een honderdjarige of ouder, of van een kloosterling, die 50 jaar of meer in het klooster is, aan te doen.


Als ‘burgervader’ vind ik het mijn plicht om zoveel mogelijk persoonlijk langs te gaan.

Het zijn telkens plezante ervaringen, omdat ik op die manier in contact kom met mensen, die heel wat meer levenservaring hebben dan ik.

Op woensdag 16 mei 2012 vierden Françoise Gillet en Gaston Degline uit Velm hun gouden bruiloft in De Jachthoorn te Zepperen.
De jubilarissen zijn de ouders van één van onze nieuwe kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2012: Danielle Degline.

“Dit was de ideale gelegenheid om haar kandidatuur kenbaar te maken bij familie, vrienden, kennissen, buren, etc.
Onze lijst is een mix van ervaring, traditie en vernieuwing.
De lijst bestaat voor meer dan de helft uit nieuwe kandidaten, maar u kan er tevens personen op terugvinden met heel wat bestuurservaring.
De lijst vormt een goede afspiegeling van de Sint-Truidense maatschappij, zoals het hoort bij gemeenteraadsverkiezingen.”, besluit Ludwig Vandenhove.

Aan Françoise en Gaston nog vele gelukkige en gezonde jaren!

Zie onder andere ook de teksten ‘Nieuwe kandidaten Lijst Burgemeester/sp.a doen paasactie’ van 7 april 2012, ‘Paasfeest Onder Ons’ van 9 april 2012 , ‘Eitjes rapen op Begijnhof’ van 11 april 2012 en ‘Het moeten niet altijd grote en dure activiteiten zijn’ van 4 mei 2012 op deze website.