Drukke zondag!

"Ja, nu moeten de verkiezingskoorts stilaan beginnen toe te slaan.", zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove. "Alhoewel bij mij, met al mijn jaren ervaring, is van echte koorts al minder sprake." 

"Anders zit het niet goed.
Bij mij is dat toch zo, al ben ik als politicus altijd al veel tussen de mensen en probeer ik zoveel mogelijk activiteiten aan te doen, ook als het geen verkiezingsperiode is."

"Maar nu kriebelt het nog meer dan anders.
Natuurlijk blijft het opletten geblazen: een campagne moet stelselmatig opgebouwd worden, want stilvallen, is geen optie.
In die zin vergelijk ik een verkiezingscampagne steeds met een wielerwedstrijd, of nog beter, met een wielerronde.

Afgelopen zondag 6 april 2014 was ik met diverse andere kandidaten op de sp.a-lijsten voor zondag 25 mei 2014 op heel wat activiteiten aanwezig. Zo waren Filip Moers en ik op de restaurant dag van sp.a Jeuk (Gingelom), samen met minister Ingrid Lieten en Pritty Kaur in de Sikhs-tempel in Halmaal (Sint-Truiden) en samen met de Herkse kandidaten Sofie Dewaele en Bert Moyaerts op de bloemen- en plantenbeurs op de Grote Markt in Herk-de-Stad.

Nadien vergezelden Sofie en Bert mij nog naar de restaurantdag van Vereniging Personen met een Handicap (VFG) Lummen, waar wij Birgit Carlier ontmoetten."

De volledige Limburgse sp.a-lijsten voor zondag 25 oktober 2014 zijn terug te vinden op http://www.s-p-a.be/artikel/onze-ploeg-voor-uw-sociale-welvaart/.

 

Zie ook Er tegenaan! van 07-03-2014 op deze website.