Joy Joy moet blijven!

“Joy Joy moet blijven.”, zegt burgemeester
Ludwig Vandenhove, samen met de om en bij de 4000 deelnemers van vorig weekend.
Op zaterdag 23 juni 2012 waren er 2300 (6 tot 12-jarigen) kinderen, op zondag 24 juni toch nog 2000 (van 3 tot 15 jaar), ondanks het slechte weer.

“Ik begrijp niet dat er stemmen opgaan bij CD&V en Open VLD om dit grootse kinderfestival van België en Vlaanderen maar om de 2 jaar te laten doorgaan of om het zelf volledig af te schaffen.
Het is één van de meest succesvolle en zeker niet het duurste evenement van het jaar in de stad Sint-Truiden. Bovendien zit er een grote symboliek achter: de kinderen, die baas zijn gedurende 2 dagen op de autovrije Grote Markt!

 

 

 

 

Veranderen en vernieuwen om te veranderen en te vernieuwen zijn tegenwoordig in. Maar waarom moet het altijd groter, duurder en nieuwer zijn?
Laat goede, succesvolle en betaalbare activiteiten bestaan.

 

 

De combinatie van Joy Joy met de opendeurdag van de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken blijkt voor het 7e opeenvolgende jaar succesvol te zijn.

 

 

Zie onder andere ook de teksten “Elke maand het stedelijk informatieblad in de bus!” van 10 juni 2012  en “Opendeurdagen lokale politie: de beste vorm van preventie!” van 26 juni 2012 op deze website.