Zelfs in India kennen ze ons!

“Met Pritty Kaur op de lijst voor de verkiezingen op zondag 25 mei 2014 (3de opvolger voor het Federaal Parlement) kennen ze ons zelfs in India.”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

Onderstaand artikel vindt u op de blogspot Sikhs India – Online Sikh News Channel (vooral gericht op Sikhs in België).
Onderstaande tekst, die ook naar het Engels vertaald werd, heeft gedeputeerde Ludwig Vandenhove opgemaakt voor Pritty Kaur om haar te ondersteunen in haar campagne:

Pritty gaat ervoor!

Op zondag 25 mei 2014 zijn het parlementsverkiezingen in België.

Eén van de kandidaten voor het federale parlement in de provincie Limburg is mevrouw Pritty Kaur.
Zij is kandidaat voor sp.a (socialisten).
Pritty is van Sikhs-afkomst.
Zij is op 11-jarige leeftijd in 2000 met haar familie toegekomen in de stad Sint-Truiden (provincie Limburg).

Pritty was kandidaat voor sp.a bij de gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Truiden op zondag 14 oktober 2012 en behaalde 988 voorkeurstemmen.

In de loop van deze legislatuur (1 januari 2013 – 31 december 2018) komt Pritty in de gemeenteraad van Sint –Truiden, met 39.726 inwoners (op 01-01-2012) qua inwonertal de 4de grootste stad in de provincie Limburg en qua oppervlakte zelfs de grootste stad.

Ik geloof enorm in Pritty.”, zegt Ludwig Vandenhove (1).

“Zij is de veruiterlijking van iemand, die goed geïntegreerd is in België en Sint-Truiden.
Pritty is erin geslaagd haar oorspronkelijke cultuur te behouden en zich voldoende aan te passen aan de Belgische en de Sint-Truidense cultuur: zij weet beide perfect met elkaar te verzoenen. Kortom, zij is een voorbeeld voor het gevoerde integratiebeleid en dat is op de eerste plaats haar eigen verdienste.

Ik heb Pritty gevraagd om kandidaat te zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 en nu bij de federale verkiezingen op zondag 25 mei 2014, omdat een verkiezingslijst bij uitstek de afspiegeling moet zijn van de bevolking. Pritty kan meer dan wie ook de allochtone bevolking in het algemeen en de Sikhs -gemeenschap in het bijzonder vertegenwoordigen in het Belgisch parlement (Kamer van Volksvertegenwoordigers).
Pritty kan kiezers overtuigen omwille van haar persoonlijkheid, inzet en doorzettingsvermogen.

Pritty haar slogan bij de gemeenteraadsverkiezingen ‘Geen integratie zonder communicatie’ gaat nu nog meer op bij de komende parlementsverkiezingen. “

Wie Pritty wil helpen bij haar verkiezingscampagne door mond aan mond-reclame, affiches op te hangen, verkiezingsborden te (helpen) plaatsen, folders te helpen bussen, familie, vrienden, kennissen en/of buren te overtuigen om voor haar te stemmen, etc. kan mailen naar palwinder.prittykaur@gmail.com of bellen naar 0486 25 08 70.
Help en steun Pritty in haar verkiezingscampagne om lid te worden van het Belgische parlement!

  1. Ludwig  Vandenhove is momenteel gedeputeerde van de provincie Limburg.  Hij is ere-federaal volksvertegenwoordiger en was 18 jaar burgemeester van de stad Sint-  Truiden (van 1 januari 1995 tot en met 31 december 2012).

 

Zie ook Er tegenaan! van 07-03-2014 en Pritty en Ludwig op de brunch van Ingrid Lieten van 20-03-2013 op deze website.