maart 2011

Cartoon: ‘Stedenband Nueva Guinea Sint-Truiden’

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.
Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Tags:

CD&V en Open VLD keuren de begroting 2011 af!

De meerderheidspartijen CD&V en Open VLD hebben de begroting en de eraan gekoppelde meerjarenplanning van 2011 afgekeurd.

Geboorteboom 2010 geplant!

In Sint-Truiden is het sedert 1997 een traditie om, ter gelegenheid van alle geboortes, symbolisch een boom te planten in het klein stadspark.

‘Koers op rollen!’

Op zaterdag 19 maart 2011 organiseerde de wielertoeristenclub ‘de 3 Vitessen’ en de wielertoeristenclub ‘De Pistiers’ nog eens een ‘koers op rollen’.

Uitzending: Doe het in 3600 seconden!

Op woensdagavond 23 maart 2011 omstreeks 18.30 uur na het nieuws van TVLimburg (TVL) zien jullie de eerste aflevering van ‘Doe het in 3600 seconden!’, een nieuw programma van TVL.

Jong geleerd is oud gedaan

Dat geldt zeker voor brandpreventie en -veiligheid.

11 kandidates dingen naar kroontje Miss Fruit Belgium

De 11 kandidates van de verkiezing Miss Fruit Belgium & Ambassadrice Sint-Truiden werden op donderdag 10 maart 2011 voorgesteld in Château de la Motte in Groot-Gelmen.

Lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken bevraagt de slachtoffers van inbraken!

Een woninginbraak heeft een niet te onderschatten impact op de slachtoffers.
Naast het vatten van de daders, is het van belang dat de slachtoffers na de woninginbraak goed begeleid en ondersteund worden.

De laatste getuigen uit concentratie- en vernietigingskampen.

‘De laatste getuigen uit de concentratie- en vernietigingskampen’ is een initiatief van de vzw ‘De werkgroep 10 december 2008’.

Elke maand het stedelijk informatieblad in de bus!

Elke maand valt het stedelijk informatieblad bij de Truienaars in de bus.
Burgemeester
Ludwig Vandenhove schrijft telkens een voorwoord dat u hier kan lezen.

Het podium van Brussel - Zepperen kleurde echt ROOD!

De wielerwedstrijd Brussel-Zepperen is een koers voor beloftes en elites zonder contract en werd op zondag 6 maart 2011 al voor de 37e keer gereden.

Kan u me even binnenlaten?

De lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken gaat de komende maanden extra aandacht besteden aan acties tegen inbraken in appartementsgebouwen.
Op vrijdag 4 maart 2011 werd het project officieel voorgesteld op Sint-Anneke 26 in/> Sint-Truiden.

Retrospective Jacques Rozenberg

Op vrijdag 4 maart 2011 vond de officiële opening plaats van de expositie van gedichten en schilderwerken van de heer Jacques Rozenberg, overlevende van Auschwitz in het Koninklijk Atheneum (KA) Sint-Truiden, Tichelrijlaan 1.

Pagina's