mei 2014

Nieuwbouw voor Fatih Moskee in Winterslag

Op zaterdag 17 mei 2014 werd de eerste steen gelegd van de nieuwbouw van de Winterslag Fatih Moskee in de Staatstuinwijk.

Tags:

Nog eens een diamanten bruiloft!

Op zaterdag 24 mei 2014 waren sp.a-fractieleider Filip Moers en gedeputeerde Ludwig Vandenhove nog eens aanwezig op een diamanten bruiloft.

Ik reken morgen op Sint-Truiden

“Ik word in deze verkiezingscampagne heel veel aangesproken in Sint-Truiden of ik bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 opnieuw kandidaat voor het burgemeesterschap zal zijn.”, zegt gemeenteraadslid en gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

Ik reken morgen op u!

“Ik reken morgen op u om voor sp.a te stemmen op lijst nummer 12.”, zegt Ludwig Vandenhove, zelf kandidaat als voorlaatste opvolger (15de plaats) op de Vlaamse lijst.

 

Slachthuis moet nachtrust buurtbewoners respecteren

“Dit is in het verleden altijd zo geweest en wij willen dat dat zo blijft.”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

Provincie Limburg moet blijven!

“Voor sp.a Limburg moet het provinciale niveau behouden blijven.”, zeggen sp.a-gedeputeerden Jean-Paul Peuskens en Ludwig Vandenhove.

"Softdrugs legaliseren lost de criminaliteit op"

Dat was het onderwerp van ‘Tegenstellingenstrijd’, het dagelijkse debat in aanloop van de verkiezingen op zondag 25 mei 2014, op TV Limburg (TVL) op woensdag 21 mei 2014.

 

Deel de pro-Belgische boodschap van Bplus zo veel mogelijk!

De ‘crowdspeakingsite’ Thunderclap-operatie van de pro-Belgische vereniging Bplus loopt als een trein. De organisatie heeft in twee dagen al tegen het half miljoen contacten binnen, die ze zaterdag kan mobiliseren.

Geef geld, maar …

“Geef zoveel mogelijk geld aan de slachtoffers van de mijnramp in Turkije.”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

Ja, ik stem zondag voor de dieren!

“Uiteraard stem ik zondag voor sp.a. Om verschillende redenen, maar ook voor het aspect dierenwelzijn.”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

 

De ideologische schaamte voorbij

“Ik hoop dat ik mis ben, maar ik vrees dat we in de jaren dertig zijn beland. Van de man van wie ik de naam niet wil noemen, mag je dat niet zeggen, maar de gangbare retoriek liegt er niet om. Er is geen ideologische schaamte meer.” – Arno

 

“Wat een angstfabriek is het hier toch”. De Morgen, Zeno, 17-05-2014, pp 4-5.

Overstromingszone Kleine Herk in Wellen is een feit

Op zaterdag 17 mei 2014 werd officieel de overstromingszone aan de Nutstraat in Wellen in gebruik genomen.

Er moet duidelijkheid komen over het politieonderwijs

“Het politieonderwijs kreunt onder zware financiële druk.
De volgende federale regering moet absoluut knopen doorhakken.”, aldus gedeputeerde van veiligheid en verantwoordelijk voor het Provincie Limburg Opleiding en Training (PLOT) Ludwig Vandenhove.

Pagina's