juni 2015

Niet te geloven …

“Echt niet te geloven: ik heb het over de waterlekken in het cultureel centrum De Bogaard in Sint-Truiden”, zegt sp.a-gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.
“Dit is een stad als Sint-Truiden gewoon onwaardig.”

John Crombez in Nieuwerkerken

Afgelopen zondag 28 juni 2015 organiseerde sp.a Nieuwerkerken het inmiddels al bijna traditionele Grood Zomerfeest op het Kerkplein.
Kersvers sp.a-voorzitter John Crombez was erbij.

 

Subsidie 'Cross-sectioneel gezondheidsonderzoek Genk-Zuid' goedgekeurd

Op voorstel van gedeputeerde van Leefmilieu Ludwig Vandenhove heeft de deputatie op donderdag 25 juni 2015 definitief beslist een subsidie van 50 000,00 euro toe te kennen voor het 'Cross-sectioneel gezondheidsonderzoek Genk-Zuid".

NEEN!

Ik kan er niet bij dat zo weinig linksen en Socialisten het niet opnemen voor Griekenland.
Schandalig!

 

Mijn stemadvies aan de Grieken voor het referendum op zondag 5 juli 2015 is duidelijk: NEEN aan dit Europa! 

 

Ik wil deze ondemocratische en asociale Europese Unie (EU) ook niet.

 

Waar zitten nu trouwens al die Liberalen en burgers, die altijd maar voor referenda pleiten?

Afscheid!

Op vrijdag 19 juni 2015 nam kolonel stafbrevethouder Herman Ruys officieel afscheid als Commandant van de Koninklijke School voor Onderofficieren (KSOO) in Saffraanberg in Sint-Truiden (Luikersteenweg 371).

De wereld om zeep

We kunnen niet met slogans en vrijblijvend blijven spreken over duurzaamheid, klimaatneutraliteit, openbare gezondheid, etc. en ondertussen altijd maar het argument van de overheidsfinanciën blijven gebruiken.

 

Wat zijn we met gezonde overheidsfinanciën als de wereld om zeep is ?

Proclamatie klas van 2015

Voor een politicus verloopt een jaar in periodes, waarin er bepaalde, specifieke activiteiten zijn.
Nu zijn dat proclamaties.

Samenwerking tussen Infrax en het PLOT

Infrax, netbedrijf voor aardgas, elektriciteit, kabeltelevisie en riolering, en Provincie Limburg Opleiding en Training (PLOT) zetten een samenwerking op voor bepaalde opleidingen.

Starterskit wilde bijen groot succes in Limburgse scholen

“De actie ‘Limburg wild van bijen’ slaat duidelijk aan, niet in het minst in de scholen”, zegt gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove.

Opening wandelgebied Grote Hof - Hobos in Overpelt

Op zondagmorgen 21 juni 2015 is het wandelgebied Grote Hof - Hobos ingewandeld en het onthaalpunt van Bosland in Overpelt officieel geopend (domein De Grote Hof, Lindelsebaan).

Fan van Limburg

In 'Fan van Limburg' op Televisie Limburg (TVL) was op maandag 22 juni 2015 gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove te zien met ‘Provincie Limburg: Duwolimpluslening’.

Gaat de Vlaamse regering eindelijk beslissen?

“Ik heb het over de afslanking van de provincies”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.
“De verwachting is dat de beslissing hierrond zal vallen tijdens de laatste vergadering van de Vlaamse regering op vrijdag 17 juli 2015.”

Fan van Limburg

In 'Fan van Limburg' op Televisie Limburg (TVL) was op maandag 15 juni 2015 gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove te zien met ‘Provincie Limburg: Alternatieve onkruidbestrijding’.

Pagina's