augustus 2017

Ludwig Vandenhove bij S-Plus Beringen

Op dinsdag 22 augustus 2017 ging gedeputeerde van Veiligheid Ludwig Vandenhove spreken voor de S-Plus-afdeling Beringen-Centrum in lokaal De Voorzorg, Markt 19.
Onderwerp: Senioren en Veiligheid.

 

“Elke vorm van regulering ontbreekt momenteel”

Dat zegt gedeputeerde van Veiligheid Ludwig Vandenhove over reddingshonden in een interview met Het Belang van Limburg van donderdag 31 augustus 2017.

 

Techniek & WetenschapsAcademie (TWA)

De hogeschool UCCLL organiseert de Techniek- en WetenschapsAcademie (TWA) in Greenville in Houthalen-Helchteren (Centrum-Zuid 1111).

 

Radio 2 Limburg in domein Nieuwenhoven

“Op donderdag 31 augustus 2017 is Radio 2 Limburg te gast in het provinciaal domein Nieuwenhoven”, zegt bevoegd gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

 

Voor een zwembad, niet voor dit zwembad!

Tijdens de gemeenteraad in Sint-Truiden van maandag 28 augustus 2017 werd het dossier voor het nieuwe zwembadcomplex goedgekeurd door de CD&V-Open Vld-meerderheid.
sp.a stemde tegen. 

 

Elio

Iedereen die vindt dat het Socialisme naar links moet, kan niet anders dan iets zien in de voorstellen van PS-voorzitter Elio Di Rupo. (1)

 

VVSM vzw leert jeugd feederhengelen

Vorige week ging het 2de jeugdhengelkamp van het groot verlof van de vzw Verenigde Vissers Schulensmeer (VVSM) door, dit keer op het Schulensmeer zelf.

 

Voorzichtig alstublieft

De agressie in de samenleving neemt onmiskenbaar toe”, zegt gedeputeerde van Veiligheid Ludwig Vandenhove.
“Elke dag verschijnen er feiten in de media."

 

Mauricio en Eddio

"Kom zeker naar de originele activiteit van onze Sint-Truidense sp.a-gemeenteraadsleden Maurice Hollebeke en Eddy El Herbouti", zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

 

Wartaal!

"Als Voka-directeur Johann Leten het heeft over 'hangmatwerklozen' in Limburg, spreekt hij wartaal" (1), zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

 

Ludwig Vandenhove in 't Pallieterke

"Als een linkse Socialist aangehaald wordt in het (extreem)rechtse weekblad ‘t Pallieterke (73ste jaargang, nummer 34, donderdag 24 augustus 2017), ben je goed bezig", zegt Ludwig Vandenhove, voorzitter van B Plus.

 

Gratis gebruik van het stadspark van Sint-Truiden voor evenementen?

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

 

‘Killer robots’: WEG ERMEE!

De mens wordt meer en meer een overbodige levensvorm. Het eigenaardige is dat we die overbodigheid zelf organiseren. (1)

 

‘Killer robots’ zijn wapens die zonder menselijke interventie oorlog kunnen voeren: drones, vliegtuigen, tanks, oorlogsschepen, …
In een OPEN brief roepen 116 bedrijfsleiders, waaronder Elon Musk, Stephen Hawking en Steve Wozniak, op tot een internationaal verbod op die wapens.

 

Pagina's