oktober 2016

Jaarverslag PLOT 2015 is er

Het jaarverslag 2015 van het Provincie Limburg Opleiding en Training (PLOT) is gepubliceerd.

Nationale actiedag tegen woninginbraak ‘1 dag niet’

Op vrijdag 28 oktober 2016 vindt de derde Belgische actiedag tegen woninginbraken plaats: ‘1 dag niet’.

Meryame Kitir spreekt in Sint-Truiden

Op donderdag 22 november 2016 om 20u. organiseert sp.a Sint-Truiden in volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 te Sint Truiden, een gespreksavond met Meryame Kitir, sp.a-fractieleider in de Kamer.

(Enkel!) milieuvergunning voor hal NV Essers Logistics Company

De Limburgse deputatie heeft op donderdag 27 oktober 2016  op voorstel van gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove de milieuvergunning van de NV Essers Logistics Company goedgekeurd.

Provincie Limburg en KSTVV sensibiliseert jongeren rond alcohol in het verkeer

Op woensdag 26 oktober 2016 vond de match KSTVV – Zulte Waregem (0 - 2) plaats.
836 Limburgse studenten woonden deze wedstrijd bij in het kader van een initiatief van de provincie Limburg om jongeren te sensibiliseren over de gevaren van alcohol in het verkeer.

Ludwig Vandenhove in #jijmaakt[…]

Gedeputeerde Ludwig Vandenhove staat met diverse artikels in de lokale pagina’s van de huidige #jijmaakt[…],het periodieke tijdschrift van sp.a als opvolger van SPOTS.

Overheid doet daten

De overheid moeit zich met zoveel zaken NIET, waar ze zich beter WEL mee zou moeien: handhaving, privacy op social media, etc.

 

Nu de Vlaamse overheid vindt dat koppels meer tijd besteden aan elkaar moeten besteden, roept Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen op om van donderdag ‘Datedag’ te maken.

 

Als daar maar geen echtscheidingen van komen …”

Limburg Boomt: een succes!

De bomencampagne van het Provinciaal Natuurcentrum (PNC) die op dinsdag 11 oktober 2016 gelanceerd werd, draait op volle toeren.

Meer moet dat niet zijn!

Op dinsdag 25 oktober 2016 was het algemene ledenvergadering van de sp.a-onderafdeling Sint-Truiden in volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden.

Succesvolle klimaatwandeling

Op zondag 23 oktober 2016 organiseerden sp.a-gemeenteraadslid/fractieleider Filip Moers en sp.a-gedeputeerde Ludwig Vandenhove een succesvolle klimaatwandeling in de Cicindriavallei in Sint-Truiden.

Everzwijnenplaag

De laatste weken zijn de klachten over everzwijnen die privé-tuinen vernielen weer toegenomen. (1)

Ludwig op de rooster

De sp.a-onderafdeling Sint-Truiden organiseert op dinsdag 25 oktober 2016 om 21 uur in Volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden, een gespreksavond met gedeputeerde Ludwig Vandenhove.
 

#jijmaaktsint-truiden oktober/november 2016

#jijmaaktsint-truiden oktober/november 2016, het periodieke tijdschrift van sp.a als opvolger van SPOTS, is er.

Pagina's