februari 2017

LSM legt verdeling extra middelen voor onderwijs vast

Het directiecomité van Limburgs Sterk Merk (LSM) heeft op maandag 20 februari 2017 de verdeling van de extra middelen voor het Limburgs onderwijs vastgelegd.

Grote haagplantactie van Limburgse Jagersvereniging

Op zondag 26 februari 2017 werden meer dan 12 500 inheemse struiken geplant door de Limburgse jagersvereniging (LJV), afdeling van de Hubertusvereniging Vlaanderen.

Wat verdien ik?

Iedereen mag perfect weten wat ik verdien.
Ik heb daar nooit een geheim van gemaakt. Bovendien ben ik akkoord met het voorstel van de sp.a-voorzitter met een toekomstig maximum bedrag van 6 600 euro (6 200 euro na 2018). (1)
De overgrote meerderheid van de Belgen en Vlamingen kunnen alleen dromen van zulke bedragen.

Milieuvergunningen afleveren is vaak kiezen!

Dat zegt Limburgse gedeputeerde van Leefmilieu Ludwig Vandenhove.

Verlenging milieuvergunning slachthuis Hasselt goedgekeurd

De Limburgse deputatie heeft op voorstel van gedeputeerde Ludwig Vandenhove de milieuvergunningsaanvraag goedgekeurd van de nv VanDrie België, Havenstraat 15 in Hasselt.

Omgevingsvergunning: ik heb het altijd gezegd!

"Ik blijf het zeggen: de omgevingsvergunning zal het administratief moeilijker en meer tijdrovend maken", zegt gedeputeerde van Leefmilieu Ludwig Vandenhove.

Geen milieuvergunning in beroep voor recreatiedomein Heidestrand

"Een moeilijk dossier", zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

Senioren en veiligheid

"Onze vernieuwde actie rond 'Senioren en veiligheid' komt goed op tijd", zegt gedeputeerde van Veiligheid Ludwig Vandenhove.

Ludwig Vandenhove spreekt bij de vakbond

Op donderdag 16 februari 2017 was gedeputeerde van Personeel Ludwig Vandenhove gastspreker bij de militanten van de Algemene Centrale voor Openbare Diensten (ACOD) Financiën in het ACOD-gebouw in Hasselt (Koningin Astridlaan 45).

Roby Verelst met pensioen

Roby Verelst, die jaren bij allerhande vzw’s gewerkt heeft die gelieerd zijn aan de Socialistische Beweging, is met pensioen.

Limburg Boomt

De campagne Limburg Boomt van het Provinciaal Natuurcentrum (PNC) blijft een succes.

Subsidies voor erosiewerken in Bilzen en Sint-Truiden goedgekeurd

De deputatie heeft op woensdag 15 februari 2017, op voorstel van gedeputeerde van Waterlopen Ludwig Vandenhove, 2 subsidies goedgekeurd voor projecten in Bilzen, respectievelijk Sint-Truiden.

'Buurten'

'Buurten', mensen met elkaar in contact brengen, is belangrijk.
 

Pagina's